Så lyckas du med garaget

Ett bra garage är bra både för att du ska vårda din bil och för att få plats med cyklar och andra saker. Det är skönt att ha ett rejält garage där du kan arbeta för att serva din bil och utföra annat praktiskt arbete inomhus.

Garaget

Hur stort garage du behöver beror på hur många bilar du har samt om du har andra ställen än garaget att förvara cyklar och annan fritidsutrustningen. Ett garage kan verkligen användas till mycket. Det känns skönt när både bilar, cyklar och annan utrustning står under tak. Om du har en företagsbil vill du självklart vårda den lite extra, då den är ditt arbetsredskap. Därför är ett bra garage så viktigt. Det är också skönt att kunna byta däck, kolla oljan och spolarvätskan mitt i kallaste vintern, utan att behöva vara utomhus. För att göra din företagsbil så användbar som möjligt går du in på Worksystem för bilutrustning, som modulbackar som du enkelt monterar på skenor.

Bygga garage

Om du behöver bygga ett garage kan du antingen välja att köpa en byggsats, bygga garaget från grunden själv eller anlita en byggfirma. Genom att köpa ett garage som byggsats kan du spara mycket tid och pengar, men du måste samtidigt hålla dig till de modeller som finns. Om du behöver ett större fristående garage, en maskinhall, kan du välja om den ska ha plåtväggar eller träväggar. Plåtväggar är enkla och billiga. Idag finns det plåtväggar som nästan ser ut som trä. Det är viktigt att du anlägger en bra grund och och gjuter en hållbar cementplatta. Om du kommer att arbeta mycket i ditt garage bör du också ha golvvärme.