Snygga garage- och utomhusmattor i alla väder

Garagegolv behöver vara blanka och hårda för att man lättare ska kunna hålla rent. Oftast kan man se en liten matta vid ingången till garaget – eller vid uteplatsen utanför garaget. Rätt sorts matta är både praktisk, snygg och viktig för att hålla rent inomhus.

Att välja matta

Den vanligaste garagemattan, det vill säga den man placerar vid ingången till garagedelen, är en vanlig robust dörrmatta med gummerade kanter. Ibland ser man mattor som är svåra att hålla rena. Det kan vara bra att välja en matta med en hårdare yta som är lite tåligare där man kan skrapa av skorna innan man går in i huset. Man kan till och med låta mattan löpa uppför trappen eller, om man saknar trappa, en bit in i huset – och då behövs förstås en ännu snyggare matta.

Trendcarpet är speciella i branschen

Om du vill vara säker på att hitta rätt matta ska du vända dig till Trendcarpet. Det är ett av de mest innovativa och nytänkande företagen i branschen och man tillhandahåller mattor av hög kvalitet som dessutom är så snygga att man inte kan ta ögonen ifrån dem. Här finns allt ifrån robusta mattor för garaget, perfekta allvädersmattor för uteplatsen och förstås – inomhusmattor. Men det som gör att Trendcarpet står ut från mängden är inte det breda sortimentet, det är designen på mattorna. Här kan du hitta det som ”inte finns” på marknaden. Om du vill ha en vacker utematta att placera på stenläggningen utanför dörren, så som man gör i Marocko – då finner du exakt en sådan matta hos Trendcarpet. Om du har en egen spännande idé uppritad kan du jämföra den mot Trendcarpets sortiment och förmodligen hittar du den också.

Garage och uteplats

En trendig, kraftig ”repmatta” blir supersnygg och praktisk vid ingången till garaget, medan du kanske väljer ett enkelt heltäckande plastgräs till uteplatsen – men det finns också läckra plastmattor av hög kvalitet.