3 tips för ett snyggt och funktionellt garage

Ett bra garage underlättar verkligen i livet. De flesta av oss har mycket i liv och vill inte att bilen och garaget ska ta onödig tid. Genom smart planering kan du ha ett snyggt och funktionellt garage.

Ditt garage

Ett garage är för de flesta av oss mycket mer än bara en plats för bilen. Det är stället där vi förvarar cyklar, skidor, lådor och gräsklipparen. Det blir snabbt fullt och svårt att ta sig fram. Genom att planera ditt garage minskar du risken för att repa lacken eller att inte få plats med bilen. Det är också skönt att kunna arbeta i garaget, som att kolla oljan, fylla på spolarvätskan, städa bilen under kallaste vintern eller byta däck.

1# Planera

Rensa ur hela garaget och besluta dig för vad du verkligen ska ha där inne. Ställ alla saker på uppfarten och gå igenom både nytt och gammalt. Många har allt från trasiga cykeldäck till slalomskidor i garaget. Släng, sälj och ge bort. Hyr ett släp och åk till återvinningen.

2# För företagaren

Det är många företagare som bygger om garaget till kontor eller som har företagsbil. Om du har företagsbil är det än viktigare att du verkligen tar hand om den. Som företagare kan det vara klokt att tänka igenom garaget och eventuellt rensa ut allt onödigt, ställa lådorna i källaren och cyklarna i uthuset. Att driva företag tar tid och då ska du göra det så enkelt som möjligt för dig. Det gäller både din bil, dina produkter och tjänster och IT-system. Smartaste sättet att göra IT-systemet riktigt användbart är genom att anlita Beetroot för WordPress-utveckling, så kommer dina sajter fungera perfekt.

3# Bygg förvaringssystem

Om ditt garage också ska vara en avställningsplats och inte bara ett bilgarage, så bör du bygga genomtänkta förvaringsplatser. Köp hyllsystem, upphängningsplats för verktygen och bygg reglar i taket för förvaring av både cyklar och skidor.