Tjäna pengar på din gamla inredning

Är du igång att riva och renovera där hemma? Gör inte som alla andra! Sälj din gamla inredning istället för att åka till tippen med den. Det finns många sätt du kan gå tillväga för att bli av med det lika enkelt som om du hade åkt till tippen.

När det är dags att renovera hemma är det många som fixar ett flak eller släpvagn och åker direkt med den gamla inredningen till soptippen. Det är ett stort misstag. Antalet människor som är intresserade av äldre och/eller begagnad inredning är många och det kan du dra nytta av.

Sälj din gamla inredning – gör så här

Den enes död är den andres bröd och det gäller framför allt när du planerar att kassera något från ditt hem. Oavsett om du har gamla skjutdörrar att ha inomhus, en gammal garageport eller en fåtölj, finns det med stor sannolikhet någon kan tänka sig att ta eller till och med köpa dina gamla prylar. Men hur ska du gå tillväga om du vill sälja eller skänka bort dina saker?

Du kan antingen lägga ut en annons på Blocket eller på en hemsida där du kan annonsera ut dina saker gratis. Välj en passande titel, ta några bilder och nämn vad du skulle vilja ha betalt för prylarna.

Ett annat sätt är att anordna en loppis på garageuppfarten och om du orkar kan du även lägga ut dina saker på auktion på Tradera, eller kontakta en riktig auktionsfirma för att få dina saker värderade. Det kan ju hända att du sitter på en riktigt värdefull skatt. Överväg därför att försöka sälja dina saker och få lite extra klirr i kassan.