Båtgarage

Har du en båt så vill du naturligtvis skydda den över vintern. En hård vinter eller en varm sommar kan ge flera skador på båten som gör att den minskar i värde. Kanske har du möjlighet att hyra plats åt någon men det finns även andra lösningar i form av olika garage. Här tar vi en närmare titt på vilka olika båtgarage som finns.

Detta är kanske inte ett garage i traditionell bemärkelse men ändå ett bra alternativ för dig som vill komma undan lite billigare. Många av dessa tält kommer även med fuktfria golv så du inte riskerar att få fuktskador på båten. Här kan du komma undan med ett par tusen kronor. Då skyddas båten från snö och slask men den har även möjlighet att andas. En riktigt bra lösning helt enkelt.

Det finns så klart lite mer permanenta lösningar i form av båtgarage men det är inte många som har möjlighet att slå upp ett sådant på sin egen tomt. Därför är det flera företag och föreningar som hyr ut båtplatser till dig som önskar. En snabb googling på ditt närområde bör ge flera alternativ.