Fixa toalettutrymme till garaget

Oftast spenderas många timmar i garaget och därför kan det vara bra att ha en toalett i närheten. Finns inte garaget på hemmaplan kan toalettbesöken bidra till störande avbrott i mekandet, men det slipper man med en toalett inom räckhåll.

Det behöver absolut inte vara komplicerat att bygga in ett toalettutrymme i garaget. Det räcker gott och väl med att installera en toalettstol och ett handfat, men det finns ännu enklare och billigare lösningar än så.

Toa i garaget? Ja tack!

Det finns många som gladeligen skulle kunna bo i sitt garage och den drömmen går nästan att förverkliga. Med hjälp av en toalett i garaget kan man tillbringa längre tid där och avsluta påbörjade projekt snabbare. Skulle det råka bli stopp i ditt avlopp kan det vara bra att ha en sugpropp nära till hands och för säkerhets skull kan det vara bäst att ha ett nummer till en rörmokare uppsatt på väggen vid toan.

Olika toalettlösningar för garaget

I vissa fall kan det vara svårt eller rent av omöjligt att fixa ett ordentligt avlopp för toaletten i ditt garage. Då kan det fungera med andra lösningar. Exempelvis kan man köpa en Porta Potti som är väldigt smidig, hygienisk och lättplacerad. Den är en billig lösning, men den måste tömmas på rätt ställen och den kräver de rätta tillbehören för att fungera hygieniskt och ordentligt. Ett annat alternativ är en förbränningstoalett där allt avfall förbränns till aska. Den behöver inget avlopp, men den kräver el. Den är mycket dyrare än en Porta Potti, men betydligt billigare än att installera en avloppsanläggning. En mellanlösning är att bygga ett hederligt gammalt dass bakom knuten av garaget. Då behöver du inte tänka på avfallshanteringen på samma sätt och kan koncentrera dig på ditt mekande istället.