Stängsel & smides­staket

- säkra, flexibla och smidiga

Smidesstaket och stängsel i olika former blir allt mer populära: fler och fler har börjat inse fördelarna med en permanent struktur istället för häckar eller buskage som kräver ständigt underhåll och trimning. Våra stängsel och paneler har 10 års garanti vilket gör det till en långvarig investering.

Stängsel och smidesstaket som kompletterar

Ett stängsel eller smidesstaket är en funktionell och säker produkt, men ska samtidigt vara estetiskt tilltalande. Din tomt kommer med andra ord inte att se ut som en inhägnad, utan snarare en vacker byggnad med ett vackert stängsel omkring. Mönsterserierna som du kan välja mellan innebär att du har ytterligare en kreativ frihet att anpassa de olika delarna efter vad du tycker är snyggt.

Du kan också välja bland många färger vilket ytterligare ökar möjligheterna till den personliga anpassningen. Ett smidesstaket i en färg som matchar huset, eller diskret smälter in i tomtens övriga grönska – valet är helt ditt.

SE VÅRA SERIEMODELLER »

SE VÅRA FÄRGER »

Användningsområden

Det finns många olika situationer där man kan använda sig av ett stängsel eller smidesstaket. Att markera sin tomtgräns är förstås det mest uppenbara skälet, men är också bra för dig som vill känna trygghet som hundägare. Dessutom får du ju fördelen att du minskar risken för att obehöriga tar sig in på din tomt eller i din trädgård.

Långa garantier och bra rostskydd

Med våra stängsel och segment får du en investering som håller – länge. Eftersom varmförzinkning och pulverlackering, en kombination som vi kallar Duplex, sker i en och samma fabrik så vågar vi ge dig hela 10 års rostskyddsgaranti då vi litar på våra produkter. Skulle det mot förmodan vara någon del av ditt stängsel som inte håller måttet så är spårbarheten 100% varav vi kan ge ersättning.

Övrig information

Alla våra stängsel och grindar är CE-märkta. Det innebär att du alltid kan lita på att de gör sitt jobb på ett säkert och tryggt sätt.

 • 10 års rostskyddsgaranti
 • Varmförzinkning skyddar mot rostangrepp
 • Förzinkning och pulverlackering sker i samma fabrik - i samma produktionslinje
 • Välj bland sex olika mönsterserier
 • Skräddarsy ditt smidesstaket med t.ex. husnummer eller initialer
 • Välj bland över 200 färger i RAL-skalan
 • Segment med fast konstruktion monteras på stolpar med hjälp av monteringsdetaljer
 • Segmenten är tillverkade av stålprofiler eller stänger
 • Typiska mått: 2500x900, 2500x1250, 2500x1450, 2500x1750, 3000x900, 3000x1250, 3000x1450, 3000x1750
 • Stolparna tillverkas av stålprofiler
 • Stolparna kan monteras på betongfundament eller på en sockel som fästs med ankarskruvar till fast underlag
 • Grundsättningens djup bör vara djupare än frostdjup i respektive klimatzon

Prisförfrågan på smides­staket

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***