Våra mönsterserier

- välj bland 6 olika serier

Vi har sex olika serier som du kan välja mellan för de olika segmenten i stängslet eller till porten som du har valt. Möjligheterna till att anpassa och variera efter smak och tycke är med andra ord stora. Nedan ser du våra olika serier.

Lux-serien

Vill du verkligen göra ett avtryck med ditt stängsel så kan vi rekommendera dig att välja den här typen. Den är väldigt vacker formgiven på ett mycket ovanligt sätt och kommer med all säkerhet att ge din fastighet ett utmärkande karaktäristiskt drag.

ETT URVAL AV MODELLER

Premium-serien

Premium är de serie som bäst utstrålar kvalité och prestanda, i ett mycket stilrent och modernt uttryck. Det här är stängslet som passar för den som vill visa att man lever i livets grädda.

Ett urval av modeller

Style-serien

Många av oss följer trender och vill gärna vara med i tiden. Style-serien hjälper garanterat till med det och har både stil och karaktär.

ETT URVAL AV MODELLER

Vario-serien

Vario är modellserien för den breda kundkretsen, för de som behöver lite hjälp på traven att välja modell.

Ett urval av modeller

Classic-serien

Vissa vill inte ha den moderna stilen, och kanske är det så att huset faktiskt skulle lida av ett stängsel som är modernt utformat. Då finns alternativet Classic, för den som vill bevara det gamla och trygga, för att matcha sin bostads utseende och tid.

ETT URVAL AV MODELLER

Basic-serien

Basic-serien är till för dig som känner att du inte vill lägga ut alldeles för mycket pengar på ditt stängsel, men fortfarande vill ha något som ser bra ut, är stabilt och håller en hög kvalitet.

Ett urval av modeller