Stängsel & smides­grindar

Med stängsel och grindar runt din bostad kommer du att öka säkerheten, men också skapa en snygg helhet då du ramar in byggnaden. Stängsel är inte något som behöver se anskrämligt ut eller tolkas som något hotande inslag. Från Sandöporten får du i stället vackert utformade stängsel som verkligen ger dig och din tomt en unik karaktär, dessutom med ett garanterat rostskydd på minst 10 år.

Skjutgrindar

- säkra, flexibla och smidiga grindar

En snygg skjutgrind som med ett enkelt knapptryck öppnar sig för dig, för att sedan lika ljudlöst stängas efter att man har åkt in. Det är en investering som både ökar säkerheten men också värdet på tomten.

Slaggrindar

- i ett klassiskt och snyggt utförande

Vill du göra det lite mer klassiskt med en härlig retrokänsla så ska du definitivt överväga att beställa en slaggrind till uppfarten. Komplettera sedan med en vacker villagrind i samma utförande.

Stängsel & smides­­staket

- ett snyggt sätt att rama in fastigheten

Smidesstaket och stängsel i olika former blir allt mer populära: fler och fler har börjat inse fördelarna med en permanent struktur istället för häckar eller buskage som kräver ständigt underhåll och trimning.

Mönsterserier

- välj bland 6 olika serier

Vi har sex olika serier som du kan välja mellan för de olika segmenten i stängslet eller till porten som du har valt. Möjligheterna till att anpassa och variera efter smak och tycke är med andra ord stora.