Om Sandöporten

Sandöporten erbjuder allt från portar, inner- och ytterdörrar till grindar, staket och stängsel. Vårt produktsortiment är brett och täcker de allra flesta behoven för både privatpersoner och företag. Vi samarbetar med direkttillverkare, utan mellanhänder, och värdesätter högkvalitativa produkter som uppfyller uppsatta kvalitets- och säkerhetskrav.

URVAL AV REFERENSER

Teknik & Kvalitet

Att arbeta fram produkter som håller en hög kvalitet kräver att man använder sig av innovativ teknologi och kreativa lösningar på de utmaningar man ställs inför. Att det dessutom görs i en automatiserad produktion garanterar att det kan replikeras i en strid ström, som samtidigt är noggrant övervakad för att se till att alla produkter som lämnar ”bandet” är så bra som vi garanterar dig att de är.

Allt produceras i samma fabrik: från råvara, via delar, till färdig produkt. Det borgar för hög leveranssäkerhet och kvalitetstestade produkter från en leverantör som tar ansvar för hela produktionskedjan.

Hållbarhet & material

Hållbarheten i portarna vi säljer kommer till stor del från hur vi bearbetar stålet. Det stål som används hanteras på många olika sätt där det både förzinkas och pulverlackeras, allt för att det ska hålla högsta möjliga kvalitet och samtidigt ha ett snyggt utseende.

Detta är vad som kallas ett DUPLEX-system, där man helt enkelt bearbetat stålet med ett dubbelt skydd för ytan. Och det är anledningen till att alla produkter från Sandöporten håller så länge som de gör vilket vi samtidigt kan lämna en garanti för.

Miljö och certifieringar

Våra produkter är certifierade enligt flera av tillverkningsbranschens tuffaste krav: ISO 9001:2008 och OHSAS 18001:2007 från Den Norske Veritas (DNV) och självklart också CE-märkning enligt produktstandarden EN 13241-1. Detta, tillsammans med våra garantier – är det ett kvitto samt en kvalitetsstämpel som vi är mycket stolta över. Dessutom tänker vi alltid på miljön när vi väljer våra produkter som vi vill arbeta med. När stålet varmförzinkas resulterar det inte i något spillvatten och den moderna processen med att pulverlackera materialet är miljövänlig tack vare ett system som kontrollerar användningen av de kemiska komponenterna. Detta resulterar i att tillverkningen också fått ett hygiencertifikat utfärdat av PZH.