Panelstängsel

- modernt och hållbart skydd för området

Vi garanterar er ett stängsel som kommer att hålla i över tio år, med samma hållbarhet och styrka, trots alla typer av påfrestningar som industristängslet kan tänkas utstå. Tack vare bearbetningen av stålet får vi fram en väldigt hållbar och stabil slutprodukt som klarar sig över lång tid.

En komplett lösning

För att se till att ett område, oavsett om det är ett industriområde, hamnområde eller ett lager, är säkert och ekonomiskt hållbart är det bra att kombinera två typer av stängsel. Det mer kraftfulla används med fördel till de yttre gränserna av området, medan ni använder hållbara gallerstängel inom själva området för att hålla obehöriga utom räckhåll.

Kvalitet är den faktor vi aldrig kommer tumma på. Alla de produkter som lämnar våra händer håller en hög standard för att inte äventyra säkerheten. Våra stängsel är dessutom enkla att montera så det kräver inte speciellt mycket tid för ert område att bli skyddat på ett effektivt sätt – och till en troligtvis lägre kostnad än normalt.

Våra panelstängsel kan byggas från 630 millimeters höjd, upp till 6 meter.

Hållbarhet

Allt stål är rostskyddsbehandlade genom varmförzinkning i ett zinkbad på över 450 ºC. Detta skyddar stålet från korrosion. Stålet har också genomgått en järnfosfatering och kromfri passivisering innan vi pulverlackerar stängslet.

Färgval

Om man inte vill ha sitt stängsel enbart galvaniserat, så erbjuder vi fem olika kulörer som standard. Men det går också att få sitt stängsel målat i vilken färg man vill från de över 200 olika färgerna ur RAL-paletten. En del områden har en tydlig profil och då kan man anpassa stängslet efter specifika färger.

SE VÅRA FÄRGER »

Rostskydd & garanti

Vi är så säkra på vår sak med våra produkter att vi ger dig 10 års garanti mot korrosion. Alla stålprodukter arbetas fram på ett mycket miljövänligt sätt tack vare ett innovativt och modernt datasystem som noggrant håller koll på användningen av alla de kemiska komponenterna. Detta har därför resulterat i att produkttillverkningen fått ett hygiencertifikat utfärdat av PZH. Dessutom kan stålet återvinnas eftersom det inte belastar miljön jämfört med traditionella stängsel.

Stolpar

ALPHA

BETA

DELTA

GAMMA

OMEGA

OMEGA 2D

SIGMA

Prisförfrågan på panel­stängsel

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***