Idrottsstängsel

- smart lösning som bibehåller sikten

Det finns flera behov av ett stabilt idrottsstängsel. Antingen har man det utanför själva anläggningen för att obehöriga inte ska komma in på området alls, eller så har man stängsel som gör att publik inte kan ta sig in på de olika spel- eller tävlingsplanerna. Våra stängsel är lätta att montera och är utformade på ett sätt som gör att insynen inte påverkas nämnvärt tack vare maskstorleken på panelerna.

Stolpar

ALPHA

BETA

DELTA

GAMMA

OMEGA

OMEGA 2D

SIGMA

Panel­stängsel­segment

Våra stålnätspaneler är punktsvetsade stålstänger i olika diametertjocklekar. Detta beroende på vilken säkerhetsklass och vilka krav man har på sitt områdesskydd runt fastigheten, arenan eller idrottsanläggningen.

Stålstängerna kan fås med 5mm, eller 6/5/6mm och 8/6/8 mm. i diameter. Panelerna har ett standardbredd om 2 500 millimeter och kan fästas på stolpprofilerna från vårt ALFA S-system med specialtillverkade monteringsfästen med tryckbrickor som monteras på varje horisontell stålpanelsrad. Detta gör att panelvibrationerna reduceras påtagligt vid tillfällen då t.ex. fotbollar eller andra föremål flyger in i stålpanelstängslet.

Våra stålnätspaneler och stängselsegment används i stor utsträckning som inhägnad och områdesskydd av föreningar, arenor, idrottsanläggningar och fastigheter som vill ha det där lilla extra områdesskyddet runt sin fastighet.

Specialkulörer och goda garantier

Om man inte vill ha sitt stängsel enbart galvaniserat, så erbjuder vi fem olika kulörer som standard. Men det går också att få sitt stängsel målat i vilken färg man vill från de över 200 olika färgerna ur RAL-paletten. Många arenor och idrottsanläggningar har en grafisk profil och det är idag vanligt att man vill använda just sina specifika färger också i stängslet och områdes­skyddet.

Allt stål i våra idrottsstängsel är rostskyddsbehandlade genom varmförzinkning i ett zinkbad på över 450 ºC. Detta skyddar stålet från korrosion. Stålet har också genomgått en järnfosfatering och kromfri passivisering innan vi pulverlackerar våra idrottsstängselpaneler.

Garanti och miljö

Vi är så säkra på vår sak med våra produkter att vi ger dig 10 års garanti mot korrosion. Alla stålprodukter arbetas fram på ett mycket miljövänligt sätt tack vare ett innovativt och modernt datasystem som noggrant håller koll på användningen av alla de kemiska komponenterna. Detta har därför resulterat i att produkttillverkningen fått ett hygiencertifikat utfärdat av PZH. Dessutom kan stålet återvinnas eftersom det inte belastar miljön jämfört med traditionella stängsel.

SE VÅRA FÄRGER »

Prisförfrågan på idrotts­stängsel

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***