Industrigrindar

- slaggrindar och skjutgrindar för företag

Våra industrigrindar ser till att era infarter, öppningar och dörrar, på ett väldigt säkert och tryggt sätt skyddas bakom en grind - som är en av de bästa på marknaden. Välj mellan en rad olika modeller och färger efter behov.

Skjutgrindar

Våra skjutgrindar representerar inget annat än ingenjörskonst på mycket hög nivå. Det handlar om ett sätt att se till att era infarter, öppningar och dörrar på ett väldigt säkert och tryggt sätt skyddas bakom en grind - som är en av de bästa på marknaden.

Med den kraftiga och stabila utformning som vi gett den här grinden kommer den att stoppa det mesta. Dessutom håller den självklart samma höga kvalitet och standard som alla andra produkter som lämnar våra fabriker.

Allt stål i våra skjutgrindar och skjutgrindar är rostkyddsbehandlade genom varmförzinkning i ett zinkbad på över 450 ºC. Detta skyddar stålet från korrosion. Stålet har också genomgått en järnfosfatering och kromfri passivisering innan vi pulverlackerar grindarna. Vi är så säkra på vår sak med våra grind- och stängselprodukter att vi ger dig 10 års garanti mot korrosion.

SE VÅRA FÄRGER »

Slaggrindar

Slaggrindar finns det många varianter på. De är enkla och har ett simpelt öppningsförfarande då de öppnas likt vilken dörr som helst. De går att få i många olika typer av utföranden och kan anpassas mycket när det gäller både tjocklek och storlek, allt för att ni som företag ska kunna beställa de perfekta grindarna som passar era behov.

Vi erbjuder även dekorativa sidogrindar. Förutom bilar är det ofta människor som ska igenom och då är en sidogrind perfekt. Dels sparar folk tid, men också att de inte sliter lika mycket på den större grinden när de väljer att gå in via sidan.

Vi rekommenderar att ni väljer sidodörren i anslutning till en beställning av någon annan grind då det underlättar både leverans och montering.

SE VÅRA FÄRGER »

Höga säkerhetskrav

Säkerhetsanordningar är något man självklart också måste ta i beaktande när man beställer grindar av den här typen. Och självklart kan vi hjälpa er med lösningar för att säkra upp grindarna. Anpassningarna är många - med olika reglar, skyddsanordningar och låsfunktioner är vi helt övertygade om att ni kommer att hitta något som passar för ert syfte.

Olika ifyllnader och utseende

Det går också mycket bra att välja olika ifyllnader på dessa slaggrindar. Det betyder att ni kan förändra utseendet på dem efter tycke och smak för att helt enkelt hitta den lösning som passar ert företag bäst. Vi erbjuder även olika färger går att välja mellan för att anpassa grindarnas design ytterligare.

Prisförfrågan

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***