Vipportar

- en klassiker hos bostadsrättsföreningar

Vipporten är en riktig klassiker på den svenska marknaden och helt dominerande i garagelängor - speciellt i bostadsrättsföreningar. Konstruktionen är stabil och kräver relativt lite underhåll jämfört med många andra porttyper. Själva installationen är inte heller speciellt svår, vilket vi självklart kan hjälpa er med.

Funktioner

  1. Dragfjädrar som motväger portens vikt med skydd mot att klämma fingrarna.
  2. Lagerrullar garanterar tyst och långvarigt arbete.
  3. Tvåpunktlåsning skyddar från att obehöriga personer ska kunna öppna porten.
  4. Port med bättre värmeisolering kan beställas för att förbättra värmeisoleringen.
  5. Plåtens styvhet garanteras då den bockas i profil trapets T-10-profil.

Välj bland färger
och ytstrukturer

SE VÅRA FÄRGER »

Välj bland våra
olika mönster

SE VÅRA MÖNSTER »

En populär modell med enkel installation

Vipporten är en populär modell tack vare dess enkla konstruktion och beprövade mekaniska lösningar som garanterar pålitlig funktion. Själva installationen av garageporten är inte heller speciellt svår. Porten sitter i en fast, solid ram och det spelar inte någon större roll hur stor öppning du har till garaget. Vipporten från Sandöporten kan anpassas till att passa i princip vilken typ av öppning som helst.

Det krävs inte speciellt mycket av dig som person för att öppna och stänga den. Vill du finns möjlighet att köpa till en automatisk öppningsanordning som gör att du inte alls behöver bry dig om att öppna eller stänga manuellt. När du köper en vipport från Sandöporten så kommer du helt enkelt att få en stabil, säker och beprövad lösning till ditt garage.

Prisförfrågan på vipport

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***