Tillbehör & val

- en garageport är inte allt

Det finns så mycket mer man kan lägga till i installationen som gör hela upplevelsen av porten både bättre och lättare. I de allra flesta fall kommer våra garageportar i standardutförande där man får specificera speciella önskemål som man vill ha till. Det kan röra sig om handtag och lås till användandet av fotoceller som ger en säkrare port. Det är tack vare dessa små eller stora komponenter som helhetsupplevelsen blir precis så som du vill ha den.

Handtag och lås

De olika handtag och lås som finns i Sandöportens utbud är speciellt utformade och anpassade till att passa de olika dörrarna som vi har i vårt utbud. Handtagen behöver se lite olika ut eftersom deras funktioner och positioner varierar ganska kraftigt. Detta beror även på vilken typ av dörr du väljer och för vilken port. Utbudet är stort men har du en grundtanke på vad du vill ha så hjälper vi dig att hitta rätt.

Automatik & drivenhet

En automatiserad garageport är definitionen av vardagslyx om du frågar oss. Denna automatik kan fungera på lite olika sätt, helt beroende på vilken typ av drivenhet man väljer att utrusta sin port med. Det som brukar vara intressant och populärt för kunder är den fjärrstyrda drivenheten, som med ett knapptryck öppnar garageporten.

Fotoceller

Att din garageport blir automatiserad betyder att det uppstår en viss säkerhetsrisk. Om man inte står och ser på hela förloppet, när porten går från öppen till stängd, kan man aldrig vara riktigt säker på att ingenting kommer i kläm när porten till slut når marken. Det är en säkerhetsrisk som många kanske inte tänker på. Därför är det bra att utrusta med fotoceller.

Fjärrkontroll

Investera i en drivenhet som styrs genom fjärrstyrning. Det betyder att du, med hjälp av en fjärrkontroll, kan öppna och stänga din garageport från bilen, utan att behöva utsätta dig för snö och kyla, regn och rusk. Det tycker vi är en bra lösning.

Fönster

Att låta dagsljuset komma in i garaget är en riktig stämningshöjare. Då ska man se till att installera fönster i själva porten. Hos oss finns det mängder av olika varianter och mönster på fönster som passar till olika portar.

Ytstruktur och Färg

Att bestämma sig för hur ens garageport till slut kommer att se ut är inte det lättaste man kan göra. Men det innebär en möjlighet för dig att verkligen sätta din personliga prägel på fastigheten. Vi har mängder av olika mönster och färger som man laborera med tills du känner dig nöjd med ditt val.