Slagportar

- en klassisk och prisvärd garageport

Slagporten är en klassisk och praktisk lösning - till ett bra pris. Konstruk­tionen är enkel då garageporten fungerar som en större dubbeldörr. Den är även enkel att installera, använda och lämpar sig speciellt väl för större öppningar och garage där utrymmet på insidan inte tillåter skenor för exempelvis en takskjutport.

Funktioner

  1. Gångjärnsplugg som skyddar mot eventuella försök att bryta upp portbladet.
  2. Öppningsstopp som begränsar alltför stor öppning av portbladen.
  3. Stoppklack som skyddar den öppna porten mot okontrollerad stängning.
  4. Skruvkopplingar som garanterar varaktighet för hela konstruktionen.
  5. Port med värmeisolering - kan beställas för att förbättra garagets värmeisolering.
  6. Automatiska reglar som garanterar skydd mot att inga obehöriga öppnar porten.

Välj bland färger
och ytstrukturer

SE VÅRA FÄRGER »

Välj bland våra
olika mönster

SE VÅRA MÖNSTER »

En klassisk look

Vill du ha en mer klassisk look lämpar sig slagporten för dig som bor i hus av äldre typ, där kanske inte vipportar eller takskjutportar passar in. För att inte förstöra helhetsintrycket av fastigheter sätter man då med fördel in den här porttypen till sitt garage och säkerställer att både utseende och funktion samspelar på ett vackert och utmärkande sätt.

Bra pris och enkel att montera

En stor fördel är priset. De är relativt enkla att producera och priset kan hållas på rimliga nivåer. Det är inte heller några större problem att få porten installerad: upphängningsanordningen fungerar som hos vilken dörr som helst, med starka och tåliga gångjärn. En bra installatör drevar utifrån portmått och karmmått, och monterar sedan porten ungefär som en vanlig dörr.

Prisförfrågan på slagporten

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***