PRIME-portar

- eliten bland takskjutportarna

Upptäck perfektion – möt PRIME - en takskjutport som ger dig bästa möjliga värmeisolering, en exceptionellt hög säkerhetsnivå och en riktigt snygg garageport helt enkelt.

Funktioner

  1. Speciellt profilerade paneler förhindrar att fingrarna kläms mellan panelerna.
  2. Skydd mot linbrott skyddar mot att portens blad faller ner.
  3. Integrerat skydd mot fjäderbrott garanterar maximal säkerhet.
  4. Fast konstruktion och säregen plåtbockning utgör grunden för en ordentlig port.
  5. Överlastskydd som aktiveras då porten stöter på ett hinder.
  6. Fotocell som säkerställer att porten stannar och återkommer till öppet läge (tillval).

Välj bland färger
och ytstrukturer

SE VÅRA FÄRGER »

Välj bland våra
olika mönster

SE VÅRA MÖNSTER »

Välj bland våra
olika tillval

SE VÅRA TILLVAL »

Modern design

Med PRIME får du bekvämligheten och känslan av en garageport i modern design som håller över tid. Med dess rena linjer och enkla uttryck får man en port som verkligen höjer intrycket. Varje enskild detalj är planerad för att det ska kännas rätt för dig.

Hög säkerhet

Säkerhetssystemen i garageporten är många till antalet och skyddar både dig själv och ditt hem. Det som gör panelerna extra intressanta är att de kan maskera portens komponenter på ett helt annorlunda sätt än vad som tidigare gjorts. Det bidrar till ökad säkerhet, då portens mekaniska delar som gångjärn och rullar, döljs. I och med det finns ingen klämrisk då fasta täcken ger en trygg säkerhet. Det förbättrar dessutom utseendet på porten, med en mer stilren, avskalad design där de tekniska komponenterna är dolda.

 

Exceptionell isolering 

PRIME är en unik produkt skapad på ett nytänkande sätt, ända ner på grunden. Med extremt värmeisolerande INNOVO-paneler på 60 mm ger porten garaget en trivsam och trygg miljö, där värme stannar istället för att försvinna ut genom porten. Idén med dessa paneler var att uppnå bästa möjliga isolering tillsammans med en bra dekorativ effekt inne i garaget.

Extrautrustning

Porten går att få extrautrustad, men detaljer som överspänningsskydd, säkerhetsbromsar och fotoceller är redan standard när du köper den. Hög säkerhet, nyskapande teknik och modern design är synonymt med PRIME. 

Prisförfrågan på PRIME-porten

Fyll i dina uppgifter nedan samt information som du känner till, så tar vi kontakt med dig och hjälper dig att hitta rätt variant för dina behov. Din förfrågan är kostnadsfri och är inte bindande på något sätt.

Ja, jag är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök**
Ja, jag är intresserad av hjälp med montage***