Garageportar

Garageportar kommer i många olika utföranden och varianter. Valet handlar i grund och botten om att välja en port man känner sig nöjd med, tycker ser bra ut och som samtidigt kan utföra det som man vill att den ska göra. Här nedan kan du se några av de alternativ som vi på Sandöporten kan erbjuda dig.

PRIME-portar

- eliten bland takskjutportarna

Upptäck perfektion – möt PRIME - en takskjutport som ger dig bästa möjliga värmeisolering, en exceptionellt hög säkerhetsnivå och en riktigt snygg garageport helt enkelt.

Takskjut­portar

- mångsidig garageport som sparar utrymme

Takskjutportar är mångsidiga garageportar som passar i många olika sammanhang: eftersom porttypen är flexibel går den att använda i trånga utrymmen utan att den behöver ta upp speciellt mycket plats.

Slagportar

- en klassisk och prisvärd garageport

Slagporten är en klassisk och praktisk lösning - till ett bra pris. Konstruktionen är enkel då garageporten fungerar som en större dubbeldörr. Den är även enkel att installera, använda och lämpar sig speciellt väl för större öppningar och garage.

Vipportar

- en klassiker hos bostadsrättsföreningar

Vipporten är en riktig klassiker på den svenska marknaden och helt dominerande i garagelängor, speciellt i bostads­rätts­föreningar. Konstruktionen är stabil och kräver relativt lite underhåll jämfört med många andra porttyper.

Sidodörrar

- ett komplement till porten

De flesta garage som byggs idag har en sidodörr, oavsett om det är fristående garage eller del av källare. Man uppskattar helt enkelt att inte behöva öppna garageporten varje gång man vill gå in eller ut ur sitt garage.

Tillbehör & val

- ett komplement till porten

Det finns så mycket mer man kan lägga till i installationen, som gör hela upplevelsen av porten både bättre och lättare. Det kan röra sig om handtag och lås till användandet av fotoceller som ger en säkrare port.