Certifikat

certifikat ISO9001

För oss är det extremt viktigt att välja leverantörer som kan hålla den höga standard som vi vill kunna leverera till våra kunder: Sandögruppen är helt enkelt inte ”ännu ett företag” som importerar lågprisprodukter av svag kvalitet till låga priser. Regelbundna kontroller och besök i fabriken borgar för att vi kan hålla det vi lovar ut mot dig som kund.

Men ta inte vårt ord på det. Certifieringar från Den Norske Veritas (ISO-certifikat 9001:2008 och OHSAS 18001:2007), CE-märkning och ett flertal andra kvalitetsstämplar innebär att du får en produkt av mycket hög standard, som tillverkats av människor som behandlas bra på sina arbetsplatser.

Att ha en policy för kvalitet är av högsta vikt för oss och vår producent arbetar utifrån de premisserna till fullo. Att det är en vital del av verksamheten blir allt mer tydligt när verksamhet och strategi bekräftas av de certifieringar som vi har. Hög kvalité på våra produkter och tjänster kommer alltid att vara väsentligt för arbetet vi utför, priserna och leveranssäkerheten är dessutom ytterligare delar i vår strävan efter att bli den pålitliga partner som du alltid kan vända dig till. Certifikaten ger dig som kund ytterligare ett bevis på att vi är ett seriöst och noggrant företag som kan leverera precis så bra som vi hävdar.

kvalitetsmärkningar