Om Sandöporten

Sandögruppen AB arbetar kortfattat med stål, aluminium och glas. Portar, inner-, brand-, glas- och ytterdörrar, grindar, staket, stängsel, stolpar och glaskonstruktionsbyggelement såsom mellanväggar, fönster, fasader och skjutdörrar. Vårt produktsortiment är såpass brett att det tilltalar och täcker behoven för alla från privatpersoner och företagare till kommun och industri. Sandögruppen samarbetar med direkttillverkare, utan mellanhänder. Vi värdesätter högkvalitativa produkter och har samröre därför endast med tillverkare som uppfyller dels våra, dels branschens, uppsatta kvalitets- och säkerhetskrav.

Våra produkter

Våra produkter är certifierade enligt flera av tillverkningsbranschens tuffaste krav: ISO 9001:2008 och OHSAS 18001:2007 från Den Norske Veritas (DNV) och självklart också CE-märkning enligt produktstandarden EN 13241-1. Detta, tillsammans med våra garantier – är det ett kvitto samt en kvalitetsstämpel som vi är mycket stolta över. Dessutom tänker vi alltid på miljön när vi väljer våra produkter som vi vill arbeta med. När stålet varmförzinkas kommer det inte att resultera i något spillvatten och den moderna processen med att pulverlackera materialet är miljövänlig tack vare ett innovativt och modernt datasystem som noggrant håller koll på användningen av de kemiska komponenterna. Detta har resulterat i att produkttillverkningen också fått ett hygiencertifikat utfärdat av PZH.

CSR

Sandögruppen donerar till African Wildlife Foundation som planterar träd i Afrika. En väldigt liten insats för oss och de andra företag och privatpersoner som stöttar just detta projektet, men en stor skillnad för lokalbefolkningen som inte bara får arbetstillfällen utan också, i förlängningen, sitt vatten tillbaka. Vi tycker nämligen att den som har möjlighet att göra skillnad, också har en skyldighet att försöka. På så vis lämnar vi ett fotavtryck efter oss, i ordets allra mest positiva bemärkelse.

Ett fotavtryck vill vi också lämna hos dig som vår kund. Vi bryr oss. På riktigt, vi gör verkligen det. Vi lyssnar – och vår största förhoppning är att också Ni vill lämna fotavtryck hos oss.

Kontakta oss för mer information!