God jul och god (p)ortsättning!

22 december, 2015

god-jul-sandoporten

Julen nalkas, och från snön och kylan i norr till midsommarvärmen och den gröna julen i söder så önskar vi er alla en väldigt god jul och samtidigt ett fantastiskt nytt år! Vi på Sandöporten är stolta över att kunna lägga ytterligare ett år bakom oss där vi sett till att svenska hem har de bästa av garageportar installerade, områdesskydd av högsta kvalité och stängsel och grindar i ett modernt och praktfullt utseende.

Vi i Sverige har ännu bara kunnat se en liten försmak av det som är en äkta och genuin vinter, med många minusgrader och mycket snö. Många är det som längtar efter det, men om vi ska kolla till villaägarnas plånböcker så är det säker inte många som har speciellt mycket emot att det går åt mindre kraft och energi till att hålla hemmen varma. Men kallt kommer det att bli, förr eller senare, och då är det såklart bra att vara förberedd. Har du installerat en port från oss så kan du räkna med att det är en uppdatering av ditt hem som kommer spara dig många kronor på uppvärmningskostnader när den riktiga vargavintern slår till.

Skulle du inte ha gjort det så är det inte heller för sent! Det går nämligen utmärkt att byta upp sig till en ny och isolerad garageport till ditt hem även under vintern. Med erfarna hantverkare på jobbet blir det dessutom ett snabbt genomfört arbete, som bara tar en enda dag, så du kommer inte att vara utan port länge. Oavsett vad du känner eller har behov av i garageportssammanhang så önskar vi på Sandöporten dig en god jul och ett gott nytt år!