God jul från oss alla!

22 december, 2015

god-jul-sandoporten

Nu börjar Sverige sakta men säkert att trappa ner på faktureringar, producering och långa arbetsdagar och istället börja baka pepparkakor, ta första smutten av årets glögg och slå in paket. Det är en härlig tid, där vi alla får en chans att återhämta oss efter ett hårt arbetande år och reflektera över det som hänt och samtidigt blicka drömmande framåt inför vad det nya året har att bjuda på. Säkert är ni många som redan börjat planera för vad som komma skall, men det tar inte bort det faktum att ett nytt år är en mental nystart där precis vad som helst kan hända!

Vi på Sandöporten skulle vilja tacka er alla för ett alldeles underbart år – ett år som har varit fyllt av roliga, utvecklande och förtjänstfulla delar. Med hjälp av er kunder har vi kunnat se till att Sveriges företagare har säkrare, tryggare och mer moderna lösningar för områdesskydd och portlösningar, och 2016 kommer att bli ett år där fler kommer att få det bästa som finns på marknaden. Vi ser mycket fram emot det nya året och hoppas på att ni vill fortsätta vara med oss, eller bara tipsa någon som ni vet behöver samma typ av hjälp som ni behövde.

Oavsett vad så landar vi fortfarande i att det snart är jul, och med det den välförtjänta vilans högtid. Ta den ledighet som ni alla förtjänar, umgås med släkt och vänner och samla era krafter inför ett nytt och spännande år. God jul och gott nytt år önskar vi era alla!