Går det att byta port på vintern?

24 september, 2015

Det är kanske så att många av er har sett sommaren passera utan att ni egentligen la märket till den. Ni hade så mycket planerat som ni ville göra men det mesta rann ut i sanden. Nu är det höst, vi närmar oss kallare temperaturer och mycket av det arbete som du hade velat ha gjort under sommaren har försvunnit in i det kalla som är höst och kommande vinter. Många verkar tro att bara för att hösten kommer så är mycket förlorat. Vi är här för att berätta att så är inte fallet!

Byt din port när du vill
Det går alldeles utmärkt att byta din garageport på hösten. Det är till och med en klok idé att vänta till vintern om det skulle vara så. Det beror på att leveranstider är kortare under den här perioden av året när inte lika många faktiskt byter. Då är det väldigt bra för dig att slå till och bli en ny garageport rikare! Arbetet är inte heller något som behöver betyda något större problem. Med lite hjälp så fixar du att ta bort den gamla, montera upp den nya och forsla bort skräpet på en dag. Det är med andra ord inte speciellt länge som garaget behöver stå öppet till kylan. Det går snabbare än man tror.

Så släpp inte tanken på renoveringar nu när hösten är här. Faktum är att det går att göra väldigt mycket, också ute, om man bara vill. Vi hjälper dig mer än gärna med förberedelser, beställningar och tips på hur du kan underlätta arbetet för dig på bästa sätt och se till att få den där nya garageporten som du faktiskt ville ordna nu i somras. Det är varken svårt eller tidkrävande när du handlar en garageport från oss på Sandöporten!