Funderar ni på att montera porten själva?

27 augusti, 2015

Det finns pengar att spara i det mesta, bara man vill. Så också när man tänker på garageportar. Våra prisvärda portar för er företagare är måhända redan en vinst i sig eftersom att vi kan erbjuda väldigt bra saker till ett bra pris. Men det finns fler delar i ett köp av en garageport som kan komma att kosta, och en sådan sak är själva monteringen. Monteringen är många gånger en tjänst som tillkommer vid beställning, och det är här som det finns pengar att spara.

Dock är det viktigt att inte vara dumsnål. Det är visserligen inte avancerad vetenskap när det gäller montering, men det kräver både erfarenhet och kunskap för att monteringen ska bli rätt. Om man är några stycken som försöker att montera upp den så kommer det att gå till slut, och ju fler gånger ni gör det desto snabbare kommer det också att gå. Problemet är att det kommer att ta mycket av er tid, och om det är många portar som ska monteras så är det också mycket tid som kommer att gå till spillo, sådan tid som ni skulle kunna lagt på annat. Det är också en faktor att ta med i beräkningarna – hur mycket i pengar som ni förlorar på att montera upp garageportarna själva.

Då är det oftast ett klokt val att anlita montörer. Antingen anlitar ni några genom oss på Sandöporten, eller så kan vi erbjuda er utbildning som gör att det går snabbare för er att få produkterna på plats. Så istället för att ni ska börja luska i hur monteringen eventuellt ska gå till så kan ni ta den säkra och trygga vägen genom oss. Antingen genom att vi ser till att en erfaren montör gör jobbet, där han eller hon exempelvis klarar tre portar på en dag, eller så utbildar vi personal hos er som får göra jobbet. Vi är ett företag som gärna är flexibla av oss, så kontakta oss med er unika situation så kan vi säkert hitta en gemensam och effektiv lösning!