Referenser

Hos Sandöporten finns referenser från det stora och det lilla. Vi värdesätter våra kunder högt och med återkommande fina resultat ger de oss förtroende, en betalning som inte går att mätas i pengar. Det är förtroende ett företag lever på, det är det som ger oss nästa jobb och genom det växer vi med uppgiften. Här är några av de företag vi arbetar med:

På Odinsgatan i Göteborg ligger Star Bowling, ett nöjespalats med mängder att aktiviteter. Här kan människor, förutom att äta och dricka gott, också prova på mängder av nöjesaktiviteter, alla inspirerade av den amerikanska kulturen.

Star Bowling
Deras nya nöjesområde, Star Park

Mechanum är en renodlad auktoriserad flermärkesverkstad som utför service, reparationer och garantiarbeten på olika bilmärken. Mechanums huvudkontor finns i Göteborg och företaget har omkring 250 anställda fördelade på huvudkontor och fem olika verkstäder i Göteborg och Malmö.

Mechanum
Byte och inköp av industriportar i aluminium

Serneke är ett företag som erbjuder heltäckande tjänster inom bygg, anläggning, fastighets- och projektutveckling. Företaget är aktiva i västra Sverige, där deras huvudkontor ligger i Göteborg, med lokalkontor på flera andra håll runt om i sydvästra delarna av Sverige.

Serneke
Byggprojekt på Sjöbefälsskolan i Göteborg

BOLIST är en rikstäckande byggkoncern med butiker på flera orter. 194 butiker landet över gör dem till en stor aktör på marknaden, som kan leverera allt heltäckande lösningar för olika byggprojekt till inköp av några enkla skruvar.

BOLIST
Service och monteringar till Bolists kunder

Hemglass tillhör ett av Sverige mest kända företag. Från att ha varit ett litet företag med lokal förankring i Strängnäs, har företaget vuxit och är idag rikstäckande med över 400 anställda och över 300 glassbilar.

Hemglass
Hemglass centrallager i Mölnlycke, Göteborg