Det är de små, små detaljerna som gör det!

26 november, 2015

Det gäller i de allra flesta fall och när det gäller inredning och design så är det ännu mer sant. Detaljerna gör helheten. Ett hus med fula och slitna dörrar, eller ett risigt staket som står och sjunger på sista versen, ger ett trist och övergivet intryck. Då spelar det liksom ingen roll att väggarna är fläckfria, gräsmattan är klippt som en golf-green och fönstren är gnistrande rena. Besökarens ögon kommer att fastna på det som sticker ut och inte riktigt passar in i mönstret, då det gäller att hålla ordning på de små sakerna också.

Det här gäller ju tvärtom också, bara du har det rimligt rent och snyggt kan en detalj lyfta hela alltet. Kanske en ovanlig och intressant möbel som blir kvällens samtalsämne eller ett väldigt vackert uppläggningsfat för maten man bjuder på. Skinande rena kranar och andra kromade detaljer på toaletten gör att hela badrummet känns nystädat och fräscht. Det är samma sak med kläder – en klassisk men enkel svart kostym kan lyftas till spännande höjder av en färggrann slips eller intressanta manschettknappar.

När det gäller ditt hus så finns det många detaljer att välja mellan att lyfta. Så gör det med försiktighet så det inte blir ett gytter av spännande detaljer. Som till exempel ett extra vackert handtag på din klassiska garageport som gör hela upplevelsen. Här säger detaljen något om helheten, att här kan man förvänta sig ett garage av hög kvalitet och bra standard. Och köper du av oss så vet du också att det verkligen stämmer. Hos oss kan du välja de detaljerna du vill fokusera extra mycket på och låta helheten utgöra en trygg och säker fond för det som du valt ska sticka ut.

Det som sticker ut är det man lägger märke till, så se till att det man lägger märke till hos dig och ditt hem är vackra och funktionella detaljer – det är de som gör hela skillnaden!